Cancelaria de Stat a organizat instruiri privind aplicarea la Programul ”Bazinul mării negre 2014-2020”

Publicat:06/04/2017

În perioada 3 - 6 aprilie curent, Cancelaria de Stat a desfășurat trei ateliere de lucru la Chișinău, Bălți și Cahul, în scopul informării participanţilor despre concursul proiectelor în cadrul Programului de cooperare transfrontalieră “Bazinul Mării Negre 2014-2020”.

 

Potenţialii beneficiari ai Programului au fost familiarizați cu modul de aplicare la concurs, criteriile de eligibilitate, aspectele financiare şi procedurile aferente implementării proiectelor. Totodată, participanţii au fost instruiţi în elaborarea proiectelor și dezvoltarea parteneriatelor, primind asistență, precum şi consultaţii vizând utilizarea platformei Electronic monitoring system (EMS).

 

Amintim că primul apel de proiecte a fost lansat pe 31 ianuarie 2017, iar termenul limită de depunere a aplicațiilor este 31 mai 2017. Pentru descrierea detaliată a regulilor de eligibilitate şi depunere, precum şi pentru mai multe informaţii privind procesul de selecţie, accesați următorul link: http://blacksea-cbc.net/black-sea-basin-2014-2020/calls-for-proposals.