Comisia de concurs a desemnat învingătorii la funcțiile de secretar general al Ministerului Apărării și Ministerului Justiției

Publicat:14/12/2021

În perioada 19 octombrie – 9 decembrie 2021 au fost organizate și desfășurate concursurile pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere de nivel superior de secretari generali în cadrul Ministerului Justiției și Ministerului Apărării.

În rezultatul desfășurării competiției dosarelor şi interviurilor, și după finalizarea procedurilor de verificare au fost selectate persoanele care au acumulat punctajul maxim și au promovat concursurile pentru funcțiile menționate.

Astfel, în temeiul pct. 44 din Regulamentul cu privire la ocuparea funcției publice prin concurs, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.201/2009, Comisia de concurs urmează să propună Guvernului numirea în funcție a candidaților care au promovat concursurile cu cea mai mare notă finală:

Igor CUTIE,  în funcția de secretar general al Ministerului Apărării.

Stela CIOBANU, în funcția de secretar general al Ministerului Justiției.

Şedinţele Comisiei permanente privind rezultatele concursurilor și interviurilor tuturor candidaților pentru funcțiile menționate pot fi accesate în scurt timp pe https://bit.ly/3sgcmZE. 

Interviurile candidaților la funcția de secretar general al Ministerului Justiției (CIOBANU Stela, BRANIȘTE Stela, STRATU Victor) și al Ministerului Apărării (CUTIE Igor, ȘARAMET Sergiu) – https://bit.ly/3sgcmZE.