Doi candidați au fost admiși la concursul pentru ocuparea funcţiei de director general adjunct al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale

Publicat:15/09/2021

La data de 15 septembrie 2021 a avut loc ședința Comisiei de concurs pentru admiterea candidaților la funcția publică de conducere de nivel superior de Director general adjunct al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

 

În rezultatul evaluării dosarelor de către Comisia permanentă pentru organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior și a corespunderii cerințelor înaintate funcției au fost admiși 2 candidați:

-   Cibotari Silvia;

-   Carauș Vladimir.

 

Următoarea etapă este Competiția CV-urilor, care va avea loc pe 22 septembrie 2021, ora 10.00, în incinta Casei Guvernului.

 

Şedinţa Comisiei privind admiterea candidaților poate fi accesată la următoarea adresă: https://www.youtube.com/watch?v=jhM5x1RJUPI.

 

Concursul se desfășoară în baza Regulamentului cu privire la ocuparea funcției publice prin concurs (Hotărârea Guvernului nr. 201/2009, anexa nr.1) care, după examinarea dosarelor (admiterea la concurs), prevede următoarele etape: 1. Competiția CV-urilor; 2. Proba scrisă; 3. Interviul.

 

Pentru fiecare etapă candidații vor fi notați cu un punctaj de la 1 (unu) la 10 (zece). Fiecare etapă este eliminatorie pentru candidații care vor obține un punctaj mai mic de 7,5.