Noul Șef al Cancelariei de Stat, Andrei Spînu, a fost prezentat echipei

Publicat:19/07/2019

Noul Secretar general al Guvernului, Andrei Spînu, a fost prezentat astăzi de către Premierul Maia Sandu echipei din cadrul Cancelariei de Stat.

 

Prim-ministrul l-a felicitat pe noul Șef al Cancelariei de Stat cu preluarea funcției, menționând că aceasta presupune o responsabilitate înaltă și a exprimat încrederea că Andrei Spînu dispune de competențele manageriale necesare. 

 

„Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le facem în această echipă. Andrei e relativ tânăr, dar are experiență și în sectorul public și în sectorul privat mai mult.  Eu cred că are bune capacități manageriale, încât să poată să organizeze echipa, să asigure o administrare corectă și eficientă a bunurilor și a banilor publici, astfel, să redevenim o echipă eficientă și care sa poată să demonstreze rezultate”, a precizat Maia Sandu.

 

La rândul său,  noul Secretar general al Guvernului a mulțumit Prim-ministrului pentru încrederea acordată și a subliniat că activitatea sa în cadrul Cancelariei de Stat va fi bazată pe principiul eficienței. „Vreau să fim o echipă și, în primul rând, o echipă cu cei care sunt acum angajați. Doi, să încercăm să facem o echipă cu tot Guvernul, sunt și ministerele pe care trebuie să le ajutăm și să fim uniți. Dar cel mai important este să facem o echipă cu cetățenii. Să ne gândim cum eficientizăm resursele, banii cheltuiți, cum elaborăm politicile și tot ce facem să fie clar pentru cetățeni. Misiunea acestui Guvern este să aducem o normalitate în țară și bunăstare pentru  cetățenii noștri”, a punctat Andrei Spînu.

 

Noul Secretar general al Guvernului, Andrei Spînu, a fost numit în funcție ieri, 18 iulie, în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri.